Følgende personer har deltaget i projektgruppen igennem projektperioden.
- DTU Fødevareinstituttet (Gitte Gross, projektleder, Anne Dahl Lassen, projektleder fra 1/5 2015 og leder for arbejdspakke 2, Jeppe Decker Iversen, Charlotte Lehman og Lene Møller Christensen)
- Madkulturen (Lene Toft Johansen, leder for arbejdspakke 1, og Lene Dyrby Andersen)
- Ålborg Universitet (Michael Søgaard Jørgensen og Michelle Werther)
- Fødevarestyrelsen (Marianne Ditmann, Puk Maia Ingemann Holm og Mette Toftegaard Rasmussen)
- McDonald’s (Stine Green Paulsen/ Sara Helweg-Larsen og Signe Wagner)
- Statoil (Mathilde Westerholt/Karin Davidsen)
- 7-eleven (Max Schellenbauer)
- Easyfood, (Kirsten Møller Jensen)
- Nr. Onsild Slagtehus (Conni Schougaard)
- DLG Foods (Salli Bekke, Dorte Juhl Østergaard og Henrik Lindskov)
- Lantmännen Schulstad A/S (Tina Lindeløv)
- Rose Poultry (Anne Gitte Elbronn)
Centralt i projektgruppen er også et kulinarisk team bestående af kokkene Carsten Kyster, Ronny Isvik og Claus Holm samt Cand.Cand. Pæd. i Ernæring og udviklingskonsulent Winnie From Thesbøl.
Dertil kommer en række studerende og praktikanter, som alle har bidraget værdigfuldt til projektet: Klaus Thomsen Volhøj, Anita Dahl Hansen, Emilie Straasø, Claus Frantzen, Sarah Vejlgaard, Katja Hansen, Karin Munkholm Vognsen, Jonathan Rasmus, Sidse Gadegaard Nielsen, Marie Thorsted Egerod, Christine og Lasse.