Projektdeltagere

Følgende personer har deltaget i projektgruppen igennem projektperioden.

  • DTU Fødevareinstituttet (Gitte Gross, projektleder, Anne Dahl Lassen, projektleder fra 1/5 2015 og leder for arbejdspakke 2, Jeppe Decker Iversen, Charlotte Lehman og Lene Møller Christensen)
  • Madkulturen (Lene Toft Johansen, leder for arbejdspakke 1, og Lene Dyrby Andersen)
  • Ålborg Universitet (Michael Søgaard Jørgensen og Michelle Werther)
  • Fødevarestyrelsen (Marianne Ditmann, Puk Maia Ingemann Holm og Mette Toftegaard Rasmussen)
  • McDonald’s (Stine Green Paulsen/ Sara Helweg-Larsen og Signe Wagner)
  • Statoil (Mathilde Westerholt/Karin Davidsen)
  • 7-eleven (Max Schellenbauer)
  • Easyfood,  (Kirsten Møller Jensen)
  • Nr. Onsild Slagtehus (Conni Schougaard)
  • DLG Foods (Salli Bekke, Dorte Juhl Østergaard og Henrik Lindskov)
  • Lantmännen Schulstad A/S (Tina Lindeløv)
  • Rose Poultry (Anne Gitte Elbronn)

Centralt i projektgruppen er også et kulinarisk team bestående af kokkene Carsten Kyster, Ronny Isvik og Claus Holm samt Cand.Cand. Pæd. i Ernæring og udviklingskonsulent Winnie From Thesbøl.

Dertil kommer en række studerende og praktikanter, som alle har bidraget værdigfuldt til projektet: Klaus Thomsen Volhøj, Anita Dahl Hansen, Emilie Straasø, Claus Frantzen, Sarah Vejlgaard, Katja Hansen, Karin Munkholm Vognsen, Jonathan Rasmus, Sidse Gadegaard Nielsen, Marie Thorsted Egerod, Christine og Lasse.

 

http://www.spisvel.dk/om-spisvel/projektdeltagere
26 OKTOBER 2020