Produkter & opskrifter

SpisVel projektets kulinariske del har udviklet nogle produkter og opskrifter. Produkterne og opskrifterne er udviklet, så de lever op til nøglehulmærkets ernæringsmæssige krav om fx mere fuldkorn og flere grøntsager. Kravet om bæredygtighed er indfriet ved passende portionsstørrelser, mindre spild og brug af årstidens råvarer. Nogle, men ikke alle produkter er i handlen.

Læs om SpisVel produkter, der lever op til Nøglehullets kriterier (pdf)

Opskrifter på SpisVel produkterne (pdf)

Lassen AD, Rasmus J, Jørgensen MS. Hjælper du miljøet ved at spise sundere fastfood? Analyser af produkter udviklet under SpisVel projektet i forhold til traditionel fastfood. DTU Fødevareinstituttet og Ålborg Universitet 2015. (pdf)

Hos Alt Om kost findes andre nøglehulmærkede opskrifter: http://altomkost.dk/opskrifter/soeg-i-opskrifter/

http://www.spisvel.dk/innovation-og-inspiration/produkter-og-opskrifter
12 JULI 2020