Kulinariske inspiratorer

Claus Holm   

Claus Holm er kokken der er drevet af lyst og begejstring til smagen og hverdagen. Tv kok og coop og co mand som udvikler og brobygger imellem smag og hverdag plus lidt sundhed. Formidler - foredrag – kogebøger - tv kok – udvikler, men mest af alt glad for mad.

Hjemmeside: www.claus-holm.dk 

Carsten Kyster
 

Carsten Kyster er en alsidig kok, der blandt andet har arbejdet på River Café i London sammen med Jamie Oliver. Kyster er desuden en flittig madskribent i Politiken og flere magasiner samt madstylist og forfatter til en lang række bøger.

Hjemmeside: www.sumostyling.com 

 

 Winnie From Thesbøl

Winnie From Thesbøl, cand.pæd., EH-økonom, konsulent inden for områderne mad, sundhed, fødevarer og uddannelse, selvstændigt såvel som i projekter.

Fokusområder: sund mad til målgrupper, optimering af fødevarer. Undervisning og vejledning fra skolekantiner til professionsbachelorer, såvel teoretisk som praktisk. Oversættelse og bearbejdning af kogebøger og beslægtede bøger samt opskriftudvikling til samme. Jeg har igennem årene arbejdet hos bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Irma, Arla Foods, Viffos (Videncenter for fødevarer og sundhed), Suhrs Seminarium (Metropol) og UC Sjælland. Jeg har haft virksomhed inden for fødevarebranchen og er forfatter og medforfatter til adskillige artikler, bøger og kogebøger inden for ovennævnte områder, og er fast skribent på i Samvirkes brevkasse.

E-mail winniefrom@gmail.com

 

 

http://www.spisvel.dk/innovation-og-inspiration/kulinariske-inspiratorer
12 JULI 2020